Middeleeuwse Receptie of Walking Dinner

Middeleeuwse Receptie

Het Geheime Genootschap verzorgt graag een Middeleeuwse Receptie voor u. We voorzien een 6-tal middeleeuws ingeklede hapjes (ruime porties) en een glaasje Hypocras voor de goede vertering ervan. Alle hapjes worden buiten in en rond een middeleeuwse luifel klaargemaakt op houtvuren en in een houtgestookte oven door medewerkers in middeleeuwse kledij. De hapjes

Middeleeuwse Walking Dinner 2 Middeleeuwse Receptie _ Walking Dinner

worden bij mooi weer buiten onder de middeleeuwse luifel ofwel bij slecht weer binnen aan een middeleeuwse kraam als zelfbediening aangeboden. Enkele hapjes worden rondgedragen om afkoeling te voorkomen. De hapjes bestaan uit een Pittig Groentensoepje, Chips van Pastinaken, een Oven Spekkebroodje, Ghecloven Nonnen, Haan op zyn Nest en Tartre Bourbonnaise. Voor het bereiden en de bediening voorzien we 4 personen. We voorzien wimpels en kaarsen om de feestruimte een middeleeuws accentje te geven.

Prijs: 16€00 per persoon (vanaf een groep van 100 personen) plus vervoersonkosten aan 35 ct per kilometer vanuit Dilsen.

Landsknecht 1 Middeleeuwse Receptie Chips van Pastinaken 1

Middeleeuwse Walking Dinner

Het Geheime Genootschap organiseert een Middeleeuwse Walking Dinner met voglende specificaties. Buiten bouwen we een middeleeuwse tent op, met daarbij een houtvuur voor de soep, een houtgestookte oven, een grillplaat op houtskool en een vier meter hoge grill. Hiermee maken we ter plekke een achttal gerechten klaar die we wisselend aanbieden op houten borden, in aardewerken kommen en schaaltjes,… De porties zijn groter dan een hapje, waardoor de mensen aan het einde van de avond meer dan voldoende gegeten zullen hebben. We serveren de volgende gerechten: Chips van Pastinaken, een Pittig Groentensopje, Oven SpekkeBroodjes, Ghecloven Nonnen, Haan op zyn Nest, Tartre Bourbonnaise, Swyn op zyn Best en Crespes als nagerecht.

Middeleeuws Buffet Grill 3 Middeleeuwse Receptie Pittig Sopje 2

Bovenop dit alles willen we de mensen ook nog een bekertje Hypocras aanbieden om alles vlotter te laten verteren. We komen met zes personen in middeleeuwse kledij en presenteren de gerechten op enkele middeleeuws aangeklede tafels. We zorgen ervoor dat er steeds een aantal hapjes klaar staan, zodat de mensen voortdurend iets kunnen komen halen. Sommige gerechten worden rondgedragen. Wij zorgen voor de houten borden, aardewerken kommen, schaaltje en bekers. We versieren de tent en brengen wat middeleeuwse accenten aan op de tafeltjes waaraan de mensen eten.

Prijs: 18€00 per persoon (vanaf 100 personen) plus vervoersonkosten aan 35 ct per kilometer vanuit Dilsen..