Schildknaepen School

Op zoek naar een sfeervolle kinderanimatie voor uw middeleeuws evenement? Dan hebben wij een zeer interessant aanbod voor u: “De Schildknaepen-School”.

De tent.

In en rond een ruime, middeleeuwse tent bieden we de riddertjes in wording alles aan om hun strijdvaardigheid te oefenen. Dit onder begeleiding van minimaal drie personen in middeleeuwse klederdracht.

Schildknaepen School 4

Schilden maken.

Om ridder te worden heb je natuurlijk je eigen schild nodig. Met sjablonen, verf en een beetje fantasie worden hier de knapste wapenschilden geproduceerd. De ridders zijn fier en maken zich klaar voor de strijd.

Schildknaepen School schild versieren 3

Zwaardvechten.

Op een stropop oefenen de schildknaepen hun zwaardbehendigheid. Maar pas op, deze stropop vecht terug. Gebruik je schild om de rondzwierende bol af te weren.

Schildknaepen School Saraceen Vechten

Boogschieten.

Van hoe ver kan jij een schild omver schieten? Dit lukt gegarandeerd beter nadat je een poosje geoefend hebt. Met een “long-bow” op kindermaat leer je dit allemaal.

Schildknaepen School Boogschieten 3

Armbandjes vilten.

Naast het stoere werk is er ook ruimte om in alle rust een armband te vilten. Hier zijn zowel de frêle jonkvrouwen als de schildknaepen welkom.

Schildknaepen School armbandjes vilten 2

Het wapenarsenaal.

De bogen, pijlen, zwaarden en schilden zijn veilig en gemaakt van oerdegelijk  hout. Ze worden in de tent aan eerlijke prijzen aangeboden

.Schildknaepen School Zwaarden

Het boogschiettornooi.

Het hoogtepunt van de dag is zeker ons boogschiettornooi. De schildknaepen strijden om de eer én een ridderoutfit. Wie is de beste schutter? De spanning is te snijden.

Schildknaepen School Schild versieren

 

Kostprijs.

We kunnen u deze Schildknaepen School aan een héél aantrekkelijke prijs aanbieden. Voor slechts 350,00€ (plus vervoersonkosten aan 0,35€ vanuit Dilsen) komen we minimaal drie uur naar uw middeleeuws evenement. En als de sfeer er goed in zit, dan blijven we zelfs langer.